Bethesda: Fallout 5'in Geliştirmesine The Elder Scrolls VI'dan Sonra Başlayacağız

18.06.2022 13:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda Game Studios Baş Yapımcısı Todd Howard, IGN ile yaptığı bir röportajda Fallout serisinin 5. oyunu hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Bu doğrultuda oyunun The Elder Scrolls VI'dan sonra geliştirileceğini belirtti. 
 
Howard konu ile alakalı ek olarak şunları söyledi: "The Elder Scrolls VI şu anda ön geliştirilme aşamasında. Bu oyundan sonra Fallout 5'e geçiş yapacağız. Bu nedenle listemiz bir süreliğine oldukça dolu. Tabi zaman zaman baktığımız başka projelerimiz de var."
 
Bethesda Game Studios'un bir sonraki oyunu Starfield, 2023'ün ilk yarısında Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca oyun Xbox Game Pass abonelik hizmetinde de yer alacak.
 
Starfield'ın gelecek yıl çıkış yapmasıyla beraber The Elder Scrolls VI'ya odaklanılacak. TES VI büyük olasılıkla en erken 2026 yılında yayınlanacak. Bu da aynı zamanda Fallout 5'in çıkış yapmasının yaklaşık olarak sekiz yıl veya daha fazla süreceği anlamına geliyor.
 
Öte yandan 2010 yılında çıkış yapan Fallout: New Vegas, Obsidian Entertainment tarafından geliştirilmişti. Dolayısıyla Fallout 5'in farklı bir stüdyoya verilmesi olasılıklar arasında. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bethesda Softworks Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 28 Haziran 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler