Bethesda Gamescom Listesini Açıkladı

27.07.2010 19:54 Alkan Adakaner


 
     Henüz kendi geliştirdiği yeni oyunu tanıtmasa da Bethesda yayıncı olarak da etkinliğini arttıran bir firma. Gamescom'da da yayıncısı olacağı bazı oyunları tanıtacak.
 
     Bethesda'nın duyurusuna göre Gamescom'da yayıncısı olduğu ID Software'in Rage, Obsidian'ın Fallout: New Vegas, Splash Damage'ın Brink ve inXile’ın Hunted: The Demon’s Forge adlı oyunları tanıtılacak.

     18-22 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentinde düzenlenecek olan Gamescom'da Bethesda Softworks Elder Scrolls V'i tanıtır mı bilemiyoruz, ama tanıtırsa tam anlamıyla hayallerimiz gerçek olur.

      Firmanın Elder Scrolls serisinin yeni oyununu tanıtacağına dair daha önce haberler çıktığı için bu konuda ümitli olduğumuzu belirteyim. Zaten Fallout 3'ten sonra New Vegas'ın yapımını Obsidian'a devretmelerinin bir anlamı olmalı.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler