Bethesda Montreal'a Yeni Bir Stüdyo Açıyor

09.12.2015 19:18 Berkay Öztürk

 

Bethesda Oyun Stüdyoları, Montreal, Quebec'e, "stüdyonun yapım kapasitesini PC, konsollar ve mobil cihazlarda arttırmak için" yeni bir stüdyo açtı. 
 
Stüdyoda 40 kişilik bir çekirdek kadro var ve stüdyonun başkanı Fallout Shelter'de de çalışmış olan Yves Lachance oldu. Lachance, Shelter dışında, Wolfenstein: The New Order, Mercenaries 2: World in Flames, Dante's Inferno, The Lord of the Rings: Conquest ve diğer bir çok projede de çalışmış tecrübeli bir isim.
 
Bethesda'dan Todd Howard ise konu hakkında, "Montreal uzun zamandır tecrübeli bir çok isimle çalışıyorduk ve şimdi yeni bir stüdyo açmanın vaktı geldi, beraber yapacağımız yeni oyunları düşündükçe heyecanlanıyorum." dedi. 

İlgili İçerik Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler