Bethesda: Rage PS3'te de İyi Olacak

Rage grafikleri ile şimdiden oyuncuların büyük beğenisini topladı
09.08.2011 10:02 Alkan Adakaner


     Bazı geliştiricilerin Playstation 3'e oyun geliştirme konusunda zorluk çektikleri ile ilgili haberleri görmüşsünüzdür. Kendi alanlarında en iyi geliştiriciler bile bu konuda şikayet edebiliyordu. Hatta bazı oyunların başarısız uyarlamalar nedeniyle PS3'te daha kötü göründüğüne şahit olmuştuk.
 
    Bu olaylara rağmen id Software'in bir sorunu yokmuş gibi görünüyor. id'nin merakla beklediğimiz oyunu Rage'in çıkacağı 3 platformda da (Xbox 360, PS3, PC) aynı olması amaçlanıyormuş.
 
     Rage'in Playstation 3 sürümünü Quakecon'da basına gösterdiklerini söyleyen Bethesda pazarlama müdürü Pete Hines, PS3 sürümünden çok memnun olduklarını söylüyor. Yeni oyun motorları id Tech5'in en önemli özelliklerinden birisinin bütün platformlarda aynı kaliteyi vermesi olduğunu söyleyen yetkili PS3 sahiplerine benzer bir deneyim konusunda garanti veriyor.
 
     Açıkçası Rage gibi harika bir oyunu sorunlu oynamak da çok üzücü olurdu. O nedenle 3 platformda da benzer kalitenin yakalanacak olması sevindirici.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler