Bethesda: Rage ve Quake Markaları Ölmedi

03.08.2013 10:40 Alkan Adakaner


    id Software tarafından geliştirilen oyunlar olan Quake ve Rage markaları hakkında yayıncı firma olan Bethesda'dan açıklama geldi. Firmanın açıklamalarına bakacak olursak bu iki seri ile gelecekte karşılaşacağız.
 
    Bethesda'dan Pete Hines'a göre Quake serisi hala id Software'de üzerinde durulan önemli bir marka. Buna karşın ne zaman, nasıl veya kim tarafından tekrar hayata geçirileceği ise netleşmiş değilmiş. Bunun yanıda Rage de yok olan bir marka değil. Yine de bu oyunun da geleceğinin nasıl şekilleneceği ile ilgili karar verilmemiş.
 
   Bakalım özellikle Quake gibi efsane bir seri yeniden oyun dünyasında güçlü bir şekilde boy gösterecek mi? Bethesda'nın amacı doğru zamanı beklemek gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler