Bethesda Softworks E3 2019 Basın Konferansı 10 Haziran'da Düzenlenecek

18.03.2019 19:11 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Softworks, bu yılki E3 basın konferansının 9 Haziran 5:30 p.m. PT (Türkiye saati ile 10 Haziran 03:30)'da düzenleneceğini duyurdu.

Bethesda Softworks'un etkinlik hakkında paylaştığı ilk detaylar:
 
"E3 yaklaşıyor ve 9 Haziran Pazar (5:30 p.m. PT) Bethesda ekibi 5. Yıllık Bethesda E3 sunumumuz için Los Angeles'a dönecek. Acayip iyi bir gece olacak. Doom Eternal'a derinlemesine göz atacağız ve tabii ki çok daha fazlası olacak.

Bu yıl hepinizle “Bir Arada Bulunmak” istiyoruz ve bu amaç doğrultusunda en büyük hayranlarımız olan sizleri yılın en büyük gecesinde bize katılmaya davet ediyoruz. Resmi davetiyeler—bu yılki sunumda yer almak için nasıl kayıt yaptırılacağı da dahil olmak üzere ek etkinlik detayları—yakında geliyor.

Düşüncelerinizi sosyal medyada #BE3 etiketini kullanarak paylaşmayı unutmayın. Ön gösterimimiz sırasında bu etiketi kullanarak paylaşılan hayran fotoğraflarını paylaşacağız." 

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler