Bethesda Softworks Oyunları GeForce Now'dan Kaldırıldı

22.02.2020 09:51 Gazali Çetinkaya

 
Wolfenstein Youngblood hariç Bethesda Softworks'ün tüm oyunları Nvidia'nın video oyun streaming servisi GeForce Now'dan kaldırıldı.

Nvidia resmi forumu üzerinden yaptığı açıklamada "Bethesda Softworks oyunlarının büyük bir çoğunluğunun bugün GeForce Now servisinden kaldırılacağını bilgilerinize sunarız. Wolfenstein Youngblood tüm üyeler için ulaşılabilir olmaya devam edecek." dedi.
 
Nvidia oyunların neden kaldırıldığına veya ileride geri dönüp dönmeyeceğine dair yorum yapmadı.
 
Geçtiğimiz hafta da Activision Blizzard oyunlarının tamamı GeForce Now'dan kaldırılmıştı. Nvidia daha sonra konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Activision Blizzard ile yaptıkları anlaşmanın sadece beta süreci için olduğunu fakat kendilerinin bu anlaşmanın servisin resmi çıkışıyla birlikte devam edeceğini sanmasından dolayı oyunları kaldırmak zorunda kaldıklarını belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GeForce Now Platformlar: PC Geliştirici: Nvidia Dağıtıcısı: Nvidia Tür: Servis Çıkış Tarihi: 5 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler