Bethesda Softworks Yeni Ofisini Moskova'da Açıyor

12.10.2018 18:30 Gazali Çetinkaya

 
Dünya çapında birçok ofisi bulunan dev oyun yayıncısı Bethesda Softworks yeni ofisini Rusya'nın başkenti Moskova'da açacağını duyurdu.

Moskova ofisini daha önce Wargaming ve Electronic Arts'ta çalışmış ve Bethesda'ya yönetim müdürü olarak katılmış olan Simeon Chirikov yönetecek.
 
Bethesda Avrupa Yönetim Müdürü Sean Brennan:

"Moskova'daki ofisin açılması Bethesda için çok heyecan verici bir an. Fallout® 76, The Elder Scrolls®: Blades, RAGE® 2, Wolfenstein®: Cyberpilot™, Wolfenstein®: Youngblood™ ve DOOM® Eternal dahil olmak üzere ileride çıkacak inanılmaz oyunlarımız var ve The Elder Scrolls® Online, Quake® Champions ve The Elder Scrolls®: Legends™ da iyi bir performans göstermeye devam ediyor. Simeon'un Rus ve Bağımsız Devletler Topluluğu pazarlarına dair kapsamlı bilgisi tüm bu oyunların potansiyelini en üst düzeye çıkarmaya ve sunmamıza yardımcı olacak."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler