Bethesda, Xbox & Bethesda Games Starfield, Redfall ve Daha Fazlasını Tanıttı

14.06.2021 16:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Starfield | Bethesda Game Studios, Starfield'a Oyun İçi İlk Bakışı Yayınladı
 
Xbox & Bethesda Games Showcase'de duyurulan Starfield, Xbox Series X|S ve PC'ye 11 Kasım 2022 tarihinde geliyor ve Xbox Game Pass ile ilk gün oynanabilir olacak.
 
Starfield, TheElderScrolls V: Skyrimve Fallout 4'ün ödüllü geliştiricileri Bethesda Game Studios'un 25 yıl sonra oluşturduğu ilk yeni evren. Yıldızların arasında geçen bu yeni nesil rol yapma oyununda istediğiniz karakteri oluşturun ve eşi görülmemiş bir özgürlükle keşfe çıkarak insanlığın en büyük gizemine cevap aradığınız destansı bir yolculuğa koyulun. Hayranlar şimdi Constellation'a katılabilir ve geliştirici röportajları ve oyunun kamera arkası görüntüleri de dahil olmak üzere Starfield ile ilgili haberleri ve güncellemeleri ilk alan kişiler arasında olabilir.
 
Yeni fragmana Türkçe altyazı ile buradan göz atabilirsiniz.
 
Redfall | Vampir Tehdidine Karşı Koy, 2022 Yazı; İş birliği Modunda Vampirlerle Yüzleşin ve Redfall Gizemlerini Ortaya Çıkarın

Prey ve Dishonored'ın ödüllü ekibi Arkane Austin'den Redfall, açık dünyada iş birliğine dayalı bir birinci şahıs nişancı oyunu. Arkane'in dünyalar ve yaratıcı oyun mekanikleri sevgisi üzerine mirasını devam ettiren Redfall, stüdyonun kendine özgü oynanışını iş birliğine dayalı aksiyon ve birinci şahıs türleriyle birleştiriyor.

İlginç ada kasabası Redfall, Mass, güneşi engelleyip adayı dış dünyadan koparan bir vampir lejyonu tarafından kuşatılmış durumda. Şehrin damarlarını kurutmak isteyen bu acımasız düşmanlara karşı hayatta kalmış birkaç kişiyle beraber kapana kısılan oyuncular, mükemmel vampir avcısı takımını oluşturmak için çeşitli kahramanlar arasından seçim yapıp diğerleriyle birlik olacak.

Redfalltek ve çok oyunculu seçeneklerini kusursuz bir şekilde harmanlayarak oyuncuların karanlığa yalnız başına ya da üç arkadaşıyla beraber iş birliğiyle dalmasını sağlıyor. Takım arkadaşları, vampir lejyonunu ve onların deli mürit sürüsünü yenmek için farklı kahraman ekipmanları deneyip güçlerini birleştirebilir.

Yeni fragmana Türkçe altyazı ile buradan göz atabilirsiniz.
 
Fallout 76 | Steel Reign Güncellemesi 7 Temmuz'da Ücretsiz Olarak Geliyor; Expeditions: ThePitt 2022'de Çıkacak

Steel Reign, geçen yılın sonlarına doğru çıkan Brotherhood of Steel hikâyesini sona erdiriyor. Fort Atlas'a geri geldiğinizde Paladin Rahmani ile Knight Shin arasındaki gerilimin artık patlama noktasına geldiğini görüyorsunuz. Her yerde Super Mutant sürüleri ortaya çıkmaya başlarken ve insanlar birer birer kaybolurken Brotherhood'a nasıl önderlik edeceksiniz? Adalete mi yoksa görevinize mi bağlı kalacaksınız? Bütün Fallout 76 oyuncuları için ücretsiz. 7 Temmuz'da çıkıyor.

Steel Reigngüncellemesi şunları içerir:

Yeni Görevler: Brotherhood of Steel'ın hangi yönde ilerleyeceğine karar verin ve gizem perdesini aralayarak SuperMutant'ların neden ortaya çıktığını öğrenin.
Yeni Mekân ve Ekipmanlar: Appalachia'da olanları ortaya çıkarırken Brotherhood'un cephanesinden eşsiz ekipmanların sahibi olun ve yepyeni mekânları keşfedin.
5. Sezon Puan Tablosu: K.D. Inkwell bir kez daha Escape fromthe 42nd Century'de! Rütbe atlayarak C.A.M.P. eşyaları, kozmetikler ve çok daha fazlasına sahip olun. 7 Temmuz'da başlıyor.
Efsanevi Yükseltmeler: Kendi C.A.M.P.'inde Efsanevi Modüllerle 1, 2 ve 3 yıldızlı efsanevi eşyalar üretmeye başlayın.

Yeni Steel Reign fragmanını buradan izleyebilirsiniz.
 
Expeditions: ThePitt
Fallout 76'nın 2022'de gelecek ücretsiz güncellemesi Expeditions: ThePitt'leAppalachia'dan dışarı çıkacaksınız! Expedition'lar (keşifler) oyuncuları Fallout evreninin heyecan verici bölgelerine götüren, tekrarlanabilir ve rastgele bölge dışı görevlerinden oluşuyor.

Kısa tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:
 
 
 
TheElderScrolls Online| Console Enhanced 15 Haziran'da Çıkıyor & Blackwood Bölümü Çıktı

TheElderScrolls Online için Oblivion Kapıları 2021 macerasının bir parçası olan BlackwoodZeniMax Online Studios'un ödüllü çevrimiçi RYO'suna katılıyor. OblivionCrisis'ten uzun zaman önce LonghouseEmperor'ları bir şeytanla, yani Daedric Prens MehrunesDagon'la bir anlaşma yapmıştı. Bu anlaşmayla ölümcül entrikalar ve korkunç gerçekler açığa çıkıyor. Tüm bunlar oyuncuları, prensi durdurmak için savaşacakları kâbus gibi bir diyar olan Deadlands'e götürüyor. TheElderScrolls Online: Blackwoodşimdi Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC, Mac, Stadia, PS5 ve PS4 ile oynanabilir.

TheElderScrolls Online: Console Enhanced, Xbox Series X|S ve PlayStation 5'in gücünden tamamen faydalanarak TheElderScrollsOnline'ın görsel kalitesini ve performansını önemli ölçüde arttırıyor. Performans ve Fidelitymodları, arttırılmış çizim mesafesi, daha hızlı yüklenme süreleri gibi birçok geliştirme, Tamriel dünyasının hiç olmadığı kadar canlılık kazanmasına yardımcı oluyor. Bunlar, 15 Haziran'da TheElderScrollsOnline'ın yeni nesli geldiğinde oyuncuların bekleyebileceği birçok özellikten yalnızca bazıları.

Yeni fragmana Türkçe olarak buradan göz atabilirsiniz:
 
DOOM Eternal | Ücretsiz Yeni Nesil Güncellemesi 29 Haziran'da Geliyor

DOOM Eternal'ın yeni nesil güncellemesi 29 Haziran'da Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için geliyor. Bu ücretsiz güncelleme yeni nesil makinelerde DOOM Eternal'ı optimize ederek geliştirilmiş görsellik, arttırılmış performans ve ışın izleme desteği veya saniyede 60 kare hızında 4K çözünürlük veya isteğe bağlı 120 FPS modu sunar.

Yeni nesil güncelleme PC'ye de geliyor ve oyunculara uyumlu makinelerde ışın izleme ve daha fazlasını sağlıyor.

Yeni Nesil Güncelleme Özellikleri Ayrıntıları

Xbox Series X
Performans Modu: 1800p – 120 FPS
Dengeli Mode 2160p – 60 FPS
Işın İzleme Modu: 1800p – 60 FPS

Xbox Series S
Performans Modu: 1080p – 120 FPS
Dengeli Mod: 1440p – 60 FPS
Işın İzleme Modu: Not Available

PlayStation 5
Performans Modu: 1584p – 120 FPS
Dengeli Mod: 2160p – 60 FPS
Işın İzleme Modu: 1800p – 60 FPS

PC
Işın İzleme Modu: Kullanılabilirlik ve performans, kullanıcının bilgisayar donanımına bağlıdır.

Tüm modlar dinamik çözünürlük ölçeklendirme özelliğine sahiptir. Dengeli ve Performans Modları Işın İzleme ile kullanılamaz. Performans Modu, 120hz uyumlu bir ekran gerektirir. Dengeli Mod, 4K uyumlu bir ekran gerektirir.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler