Bethesda, iOS için Oyun Geliştiriyor

16.03.2012 12:22 Ersin Kılıç


     Akıllı telefonlar, özellikle iOS platformları artık birçok firma için oldukça önemli bir yer haline geldi. Sektörün en önemli firmaları bu pastadan pay almak için farklı yapım ve uygulamalar ile iOS'ta yer almaya devam ediyor. Bu firmalardan birisi de Bethesda olacak.
 
     Fallout ve Elder Scrolls serisi ile özellikle RPG severlerin favori firmalarından biri olan bethesda verdiği iş ilanı ile iOS platformuna oyun geliştirdiklerini bir bakıma duyurmuş oldu. Firma verdiği iş ilanında "Bethesda Game Studios, duyurulmamış bir oyun için iOS platformlarında deneyimli programcılar arıyor" ifadesine yer verilmiş.
 
     Firmanın başındaki isimlerden Tod Howard son olarak 2009 yılında iOS platformuna oyun geliştirmek istediklerini belirtmiş, fakat o andan itibaren somut bir şey ile karşılaşmamıştık. işin arkasında Bethesda olunca tabi ki merakla bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 35 Dk önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler