Bethesda'dan World of Warcraft Tarzı MMO !

Fallout MMO'su, pek çok oyuncunun ilgisini çekeceği bir yapım olmaya aday.
20.01.2010 15:25 Talha Aynacı

Yeni jenerasyon konsollarla birlikte Oblivion ve ardından gelen Fallout 3 ile biz mest eden Bethesda, dedikodulara göre davalı olduğu Interplay ile ortak bir MMO projesi üzerinde çalışıyor.
 
Heyecan verici detay ise, MMORPG akımını 1987'de lisansladığı çok oyunculu rol yapma oyunu projesi ile başlatan Matt Firor ( aynı zamanda Dark Age of Camelot'un yapımcısı ve tasarımcı )'un bu henüz duyurulmamış yapım üzerinde çalışıyor olduğu.
 
Akıllara Fallout MMO'su yüzünden davalı oldukları Interplay projesini ortak bir şekilde yürütme kararı aldıkları fikri gelebilir ancak bunu söylemek için henüz çok erken. 2007 yılından beri üzerinde çalışılan projenin, ilk başladığı zamanlarda "4 yıl sonra hazır olur" denildiği ( ki bu önümüzdeki yılı işaret ediyor) milyon dolarlara mal olduğu ifade ediliyor.
 
Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler