Beyond Good & Evil 2, Yeni Nesle Gelebilir

06.02.2013 12:24 Tunahan Başol


     Uzun süredir yapım aşamasında olan ancak resmi duyurusu gerçekleşmeyen Beyond Good & Evil 2, ünlü perakendeci Zavvi tarafından listelendi. Bu listelemede oyunun çıkış tarihi 22 Mart 2014 verildi ve yine yeni nesi söylentileri başladı.
 
     Oyunun tanımı kısmında bulunan, "Michel Ancel ve onun Ubisoft'taki beğenilen takımıyla tasarlanmıştır. Beyond Good & Evil adlı macera oyununun devamıdır. Oyun hala 'Beyond Good & Evil 2' olarak duyurulmadığı için 'Michel Ancel'ın yeni projesi' olarak bilinir ve muhtemelen seriyi yeniden başlatmak için benzersiz bir oyun." ibaresi dikkat çekiyor.
 
     Michel Ancel daha önce oyunun yapım aşamasında olduğunu fakat Rayman Legends yüzünden yapımın aksadığını söylemişti. 2014 çıkış tarihi ise diğer yeni nesil oyunlar gibi, bu oyunun da yeni nesle geleceğini gösteriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond Good & Evil 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 3 Saat önce Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 9 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 9 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler