Beyond Good & Evil 2'den Yeni Ekran Görüntüleri

19.05.2012 17:55 Tunahan Başol


     Beyond Good & Evil 2 varlıkla yokluk arasında gidip gelirken, son haftalarda yayımlanan ekran görüntüleri bizlere yapım sürecinin hareketlendiğini gösteriyor.
 
     Yapım ekibinin ilk başta bu nesile çıkartmayı planladıkları Beyond Good & Evil 2, yapımcıların teknik güç ihtiyacı yüzünden, yapılan bir açıklamayla gelecek nesile ertelenmişti. Bu açıklamanın ardından yapımı bekleyen oyuncuların gönlünü almak için birkaç ekran görüntüsü yayımlayan yapım ekibi, bugün 3 yeni ekran görüntüsü daha yayımladı.
 
     Yayımlanan bu ekran görüntüleri, daha önce yayımlanan görüntülerle aynı düzeyde grafik kalitesi sunmakta. Diğer görsellerden ayrı olarak ise bu sefer karakter tasarımına yakından bakma fırsatı buluyoruz. 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond Good & Evil 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler