Beyond: Two Souls, 27 Milyon Dolara Yapıldı

22.09.2013 03:59 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının hitap ettiği kesim genişledikçe, sektörde dönen paralar da büyümeye başlıyor. Geçtiğimiz günlerde 265 milyon dolarlık maliyetiyle oyun dünyasının tarihine geçen GTA V, bu duruma en büyük örnek.
 
    Le Figaro isimli bir Fransız sitesine röportaj veren Quantic Dream'in kurucu ismi David Cage, Beyond: Two Souls'un masrafları hakkında konuştu. Cage, 9 Ekim'de çıkacak olan oyunun gelişim masraflarının 27 milyon dolar tuttuğunu söyledi. Röportajda David Cage, Ellen Page ile Willem Dafoe'nun ne kadar ücret aldıklarını da belirtmedi.
 
    Quantic Dream'in bir önceki oyunu Heavy Rain'in gelişim masrafları 16.7 milyon euro tutmuştu. Fakat işin içine dağıtım ve pazarlama masrafları da eklenince oyunun maliyeti 40 milyon euroyu aşmıştı. Bakalım Beyond'un toplam masrafı ne kadar tutacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler