Beyond: Two Souls, Farklı Ülkelerde Geçecek

Oyundaki ana karakterimizin adı Jodie Holmes olacak ve bu karakter Ellen Page'in bir kopyası
04.01.2013 23:02 Alkan Adakaner


     Fahrenheit ve Heavy Rain gibi oyunlarla adından söz ettiren David Cage ve Quantic Dream şimdi de tıpkı Heavy Rain gibi Playstation 3'e özel bir oyun olacak olan Beyond: Two Souls üzerinde çalışmalarına devam ediyor. 2013 yılında çıkacak bu oyundan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Cage'in açıklamalarına göre oyun farklı ülkelerde geçecek:
 
     "Beyond: Two Souls muhtemelen Heavy Rain'den daha uluslararası bir oyun olacak. Heavy Rain, Philadelphia'da geçerken, Beyond: Two Souls farklı ülkelerde geçecek. Şunu da belirtmek gerek ki oyunun ana mekanı ABD, fakat farklı şehirleri ziyaret edeceksiniz. Daha fazla seyahat yapacaksınız. Fiziksel ve duygusal olarak bir yolculuk yapacaksınız."

     David Cage'in önemli açıklamalarından biri ise oyunu para için yapmadıkları oldu. Kendilerini deli olarak görebileceğimizi, ama bu işi zevkle yaptıklarını ve büyük maddi beklentiler içinde olmadıklarını söyleyen Cage'i takdir etmemek elde değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler