Beyond: Two Souls, Mayıs 2013'te mi Çıkacak

Beyond: Two Souls'un başrolünde Ellen Page yer alıyor
30.11.2012 09:32 Alkan Adakaner


      Heavy Rain ile oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirmeyi başaran Quantic Dream'in Playstation 3'e özel olarak geliştirdiği Beyond: Two Souls'un piyasaya çıkış tarihi ortaya çıktı mı? IGNde yer alan habere göre Playstation.com sayfasında oyunun çıkış tarihi sızmış olabilir.
 
      Playstation'ın resmi sitesinde Beyond: Two Souls'un 25 Mayıs 2013'te piyasaya çıkacağını görüyoruz. (Daha sonra bu bilgi kaldırıldı) Her ne kadar geliştirici resmi bir tarih vermedik dese de bu tarih akla gayet uygun geliyor; çünkü 2013 sonunda yeni nesil konsolların piyasaya çıkacağı söylentiler var.
 
       İlk videoları ile oldukça etkileyici olan Beyond: Two Souls 2013 yılının en çok beklenen oyunlarından biri. Bakalım Quantic Dream ve David Cage'in bize ne gibi sürprizleri var. Umarız Beyond: Two Souls bizi çok bekletmez.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler