Beyond: Two Souls PS4'e mi Geliyor?

20.04.2014 14:25 Ömür Gencer


      Bildiğiniz üzere geçtiğimiz neslin en iyilerinden biri olan The Last of Us, PS4 için duyurulmuştu. Peki, aynı kaderi Beyond: Two Souls da paylaşabilir mi? Dragonbane nickli bir NeoGAF kullanıcısının yakaladığı bir screenshot'a göre durum tam olarak da böyle.
 
     Aşağıda görebileceğiniz bu screenshot'ı, Beyond: Two Souls'un programcılarından biri Portfolsunda paylaştı. Kısa bir süre içinde screenshot'ı geri kaldıran programcı için ne yazık ki iş işten geçmiş. Çünkü gözü açık "Dragonbane" çoktan screenshot'ı kaydetmiş.
 
 
 
     "Peki, bu Screenshot ne anlama geliyor?" dediğinizi duyar gibiyim. Bu, temel olarak oyunun Dualshock 4 kontrolcüsü için giriş kodları.
 
     Beyond: Two Souls'un yapım ekibinin E3'de gösterilen The Dark Sorcerer teknoloji demosunun yapımda yer aldığını yani Quantic Dream'in PS4 hakkında tecrübeli olduğunu göz önünde bulundurursak, böyle bir port'un çok da zor olmayacağını söyleyebiliriz.
 
     Tabiki böyle bir portlama sadece eğitim için veya iptal edilmiş bir proje için de yapılmış olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler