Beyond: Two Souls Yapımcısının Yeni Oyunu Yakında Karşımıza Çıkabilir

31.05.2015 00:12 Ömür Gencer

  
       Son olarak Beyond: Two Souls ile karşımıza çıkan Quantic Dreams 2 yıldır yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Bu oyun hakkında herhangi bir şey açıklamayan firma üzerinde çalıştığı oyunu yakında duyurabilir.
 
      Quantic Dream pazarlama bölümünde çalışacak çalışanlar için iş ilanları verdi. Bu iş ilanında AAA bütçeli oyunlar için posterler hazırlamak gibi talepler mevcut. Yani Quantic Dream projelerinin reklamını yapmaya odaklanıyorsa geliştirilmekte olan yapımın geliştirilme aşamasının sonlarına yaklaşıldığını söyleyebiliriz. 
 
      Quantic Dream'in yeni oyununu duyurmaya yaklaştığı söylentisi bu iş ilanıyla bitmiyor. Firma bir başka yerde genelde oyunların geliştirilme aşaması bittikten sonra parçaları birleştiren ve uyumluluğu kontrol eden iş alanı "game builder" arıyor.
 
      Her ne kadar Quantic Dream'in bahsettiğimiz oyunu E3'te duyurma olasılığı bulunsa da reklam çalışmalarına yeni başlanılan bir proje için E3'ün erken olacağını söyleyebiliriz. Quantic Dream'in bu yeni oyunu Ekim ayında Sony'nin katılacağı Paris Games Week etkinliğinde duyurması daha kuvvetli bir ihtimal. Tüm bu bilgilerin sadece bir söylenti olduğunu hatırlatmakta fayda var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler