Beyond: Two Souls'a İki Yeni Hollywood Yıldızı

13.07.2012 00:57 Samet Konuksal


   E3'te duyurularak büyük ilgi toplayan Beyond: Two Souls'ta bizleri bekleyen en büyük sürpriz, oyundaki ana karakterimizin bir Hollywood yıldızı olmasıydı. Beyond: Two Souls, adeta yıldızlar geçitine döndü. Gelin, iki diğer yıldızımızla tanışın!
 
   Bugün gelen açıklamaya göre Jodie Holmes'ı canlandıran Ellen Page'in haricinde oyunun arka planında Kadeem Hardison ve Eric Winter da yer alacak. Belirtilenlere göre Hardison oyunda, Ellen Page'in yani Jodie'in paranormal aktivitelerini araştıran bir araştırmacı olacak. Eric Winter'ın rolü ise henüz açıklanmasa da yayınlanan videoya bakılırsa, Jodie'in yanında sıkça göreceğiz gibi.
 
  Video demişken, bu üç yıldızı hareket yakalama teknolojisyle birlikte gördüğümüz sahneleri aşağıdan izleyebilirsiniz. Verilen emek gerçekten olağanüstü duruyor!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 47 Sn önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 21 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler