Beyond: Two Souls'dan Motion Capture Rekoru

24.03.2013 21:06 Samet Konuksal


    Beyond: Two Souls'un yönetmeni ve Quantic Dream'in başındaki isim David Cage, yeni oyunlarıyla ilgili ilginç bir bilgi paylaştı. Cage'in belirttiklerine göre Beyond: Two Souls, şimdiye kadar oyun dünyasında yapılmış en geniş çaplı motion capture projesi oldu.
 
    Oyunun bu kısmı için Ellen Page, Williem Dafoe gibi Hollywood yıldızlarıyla anlaşma sağlayan Quantic Dream ekibi, Beyond: Two Souls'un motion capture aşamasının bir sene sürdüğünü belirtiyor. David Cage'in verdiği verilere göre oyunun bu kısmı için 300'den fazla karakterle çalışılıp 23.000'e yakın benzersiz animasyon kaydedilmiş.
 
    Yaptığı açıklamalarda David Cage, bu konunun büyüklüğünü "İlk başta hiçbir şey yokmuş gibi çalışmalara devam ettik fakat bazı şeyler ortaya çıkmaya başladıktan sonra işin ciddiyetini kavradık. Yaptığımız proje gerçekten çılgınca ve çok büyük emekler istiyor..." sözleriyle birlikte anlattı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 11 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler