Beyond: Two Souls'tan Yeni Oynanış Videoları

21.03.2013 16:47 Samet Konuksal


    Beyond: Two Souls'un duyurusundan uzun süre geçse de, oyundan 'oynanış' kapsamında fazla şey görememiştik. Quantic Dream'in Paris'te düzenlediği tanıtım etkinliğiyle birlikte Beyond'tan yeni oynanış videoları gelmeye başladı.
 
    Aşağıdan izleyebileceğiniz bu videolarda Jodie'nin hastaneden kaçış sahneleri, dövüş bölümleri gösteriliyor. Özellikle hastaneden kaçış bölümünün gösterildiği videoda Jodie ile doğaüstü yardımcımız Aiden'in yardımlaşmaları ön planda tutuluyor.
 
    Bir diğer videoda ise laboratuvar bölümü konu alınıyor. Bu bölümde ise Aiden'in kontrollerini daha rahat anlayabiliyoruz. Oyunun henüz tamamlanmamış halinden alınan videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler