Beyond Two Souls'un Kamera Arkası

10.07.2013 15:45 Gökhan Yılmaz

 
     PlayStation 3'e özel son oyunlar yavaş yavaş tükenirken bizi son bir kez duygusal olarak etkilemeyi hedefleyen Quantic Dream yeni bir video yayınladı. Oyunun kamera arkası görüntülerini ve oyuncularla röportajları içeren videoda David Cage, Ellen Page ve Willem Dafoe oyunla ilgili görüşlerini aktarıyor.
 
     Yapım ekibi oyunun bir süreden sonra beklenildiğinden daha büyük bir proje olduğunu fark ettiklerinde zorlanmışlar çünkü dallanmalarla birlikte çok daha fazla çalışmak zorunda kalmışlar.
 
     Ellen Page ise kendi karakterini oynamanın, sıradan kadın karakterlerden daha özel bir noktada olduğu için hoşlandığını söylüyor. Normalde büyük göğüslü ve elinde silahla sağa sola koşturan bir kadın ana karakter yerine böylesine duygu içerikli bir oyunun ana karakteri olduğu için heyecan duyuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler