Beyond the Labyrinth'den Taze Bilgiler

Oyundaki kız karakteri birçok özelleştirme seçeneğimiz olacak..
09.01.2012 21:46 Levent Polater

 
    3DS'in dikkat çeken RPG'si Beyond the Labyrinth'den yepyeni bilgiler karşınızda. Tri-Ace tarafından yapılan oyun için geçtiğimiz hafta bir etkinlik düzenlendi ve burada oyun hakkında daha önce açıklanmamış detaylara yer verildi. Bunları madde madde aşağıya sıraladım:
 
* Oyunun 5 farklı zorluk seçeneği olacak: Kolaydan zora biçimde; Normal, hard, super hard, ultra hard, ve hyper hard. Zorluk seçeneğini oyun içinde istediğiniz zaman değiştirebileceksiniz. Fakat oyunu bitirdiğinizde zorluk seçeneği olarak seçtiğiniz en düşük zorluk seçeneği gösterilecek.

* B tuşu ara sahneleri hızlıca ileri sarmak için kullanılacak.

* Oyunun her videosunda ve ekran görüntülerinde gördüğünüz kız ile oyunun başında hiç beklemediğiniz bir şekilde karşılaşacaksınız..

* Photoshop görsellerini bu kızcağımıza taşıyarak kostüm özelleştirmesi yapabileceğiz. Oyuncular özelleştirmelerini online yollarla paylaşabilecekler.

* HP, kayıt noktalarında ve oyun alanındaki özel yerlerde tamamen dolacak. B

* Oyun 40 saat uzunluğunda olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond the Labyrinth Platformlar: 3DS Geliştirici: Tri-Ace Dağıtıcısı: Konami Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 36 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 56 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler