Big Daddy ve Little Sister'ın 1973 Yılında Yayınlanan Derginin Kapağında Ne İşi Var?

23.05.2014 14:38 Ömür Gencer


      Sıra dışı senaryosuyla oyuncuları etkilemeyi başaran Bioshock serisi için ilginç bir durum farkedildi. Bir oyuncu, Japonya'da çıkan bir bilim kurgu dergisi olan SF Magazine'in 1973 Temmuz sayısının kapağında Big Daddy ve Little Sister'a oldukça benzeyen bir çalışma olduğunu fark etti.
 
    
     Görselden görebileceğiniz gibi Bioshock'un temel karakterleri sanki bu kapaktan esinlenilerek yapılmış. Fakat oyun geliştirilirken yapılan Little Sister konsept çalışmalarına baktığımızda aynı benzerliğin söz konusu olmadığını görüyoruz.
 
 
     Bu konu Bioshock serisinin yaratıcısı Ken Levine'e sorulduğunda Levine, "Güzel bir görsel. Fakat Little Sister için en yakın ilham kaynağımız The Shining'deki ikizlerdi." cevabını verdi. Eğer Ken Levine gerçekten bu kapak tasarımından etkilenmediyse görseller arasındaki benzerlik hayret uyandırıcı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bioshock 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler