Bilim Kurgu Macera Oyunu Deliver Us Mars Duyuruldu

25.03.2022 11:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Frontier Foundry ve geliştirici KeokeN Interactive, Deliver Us The Moon'un devamı Deliver Us Mars'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store) için duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Ödüllü oyun Deliver Us The Moon'un devamı olan Deliver Us Mars, sürükleyici bir astronotluk deneyimi sunan yoğun atmosferli bir bilim kurgu macerasıdır. Gizemli Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak üzere gerilim yüklü ve yüksek riskli bir görevde yeni sınırları keşfet. 
 
Hollanda merkezli geliştirici, başarılı bir Kickstarter kampanyasının ardından 2018'de Deliver Us The Moon'u piyasaya sürmüştü. Oyun bir süre sonra kaldırıldı. Daha sonra bir DLC'de içerecek şekilde oyun elden geçirildi. Bir yıl sonra Ray Tracing ve DLSS desteği ile oyun tekrardan yayınlandı.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 2 Dk önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 1 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler