Bilim Kurgu Macera Oyunu Mutropolis Bu Yıl PC İçin Yayınlanacak

16.03.2020 13:38 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Application Systems Heidelberg'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Pirita Studio'nun yaptığı %100 el yapımı macera komedi oyunu Mutropolis; PC, Mac ve Linux için 2020'nin ikinci veya üçüncü çeyreğinde yayınlanacak. 
 
Şu anda bir yönetmen ve komedyen olan Alasdair Beckett-King ile birlikte oyunun diyaloglarının üzerinden tekrar geçiliyor. Alasdair Beckett-King ayrıca 2018 yılında yayınlanan Unforeseen Incidents'in ortak yazarı ve seslendirmenlerinden birisi.
 
Oyunun şu anda deneyebileceğiniz bir demosu da mevcut. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunun son yayınlanan fragmanını ve tanıtım yazısını da aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Mutropolis, kıyamet sonrası bir evrende geçen güzel bir arkeolojik bilim kurgu oyunu.
 
50. yüzyılda insanlar, piramitler ve Humphrey Bogart'ın filmleri gibi büyük insanlık başarılarını tamamen unuttu. 
Henry ve onun arkeolog ekibi yıllardır son derece nadir bulunan "Çin'de Üretilmiştir" baskılı ekipmanlarla zeminin üzerinde çalışıyorlar, hazineleri arıyorlar ve tuhaf Indiana Jones belgeselleri izliyorlar. 
 
Köpek görünümlü bir Tanrı'nın her şeyi mahvetmek için geldiği güne kadar.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 5 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 7 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler