Binary Domain Düşündüğünüzden Daha Büyük

12.01.2012 11:51 Ersin Kılıç


     Sega imzasını taşıyan Binary Domain için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Oyunun bu videosundahikaye detayları ve sinematikleri üzerine yoğunlaşıldığını görüyoruz.
 
     Video açılışını Binary Domain'in ilk duyurusundan beri karşımıza çıkan klasik bir sahne ile yapıyor. Bu sahnede aslında robot olan bir karakterin yüzündeki deriyi söktüğünü ve diğer videolarında da karşımıza çıkan haykırışını görüyoruz. Daha sonra ise oyunda karşılaşacağımız karakterler ve insanlar ile robotlar arasındaki savaş gözler önüne serilmiş. 
 
     Oyundaki çatışma kısımlarının ise oldukça iyi olduğunu görüyoruz. Ayrıca 2080 yılında geçen oyunun bu videosunda Unkle'ın When Things Explode isimli şarkısının kullanılması da videoya ayrı bir hava katmayı başarmış. 17 Şubat'ta çıkacak olan oyunun bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Binary Domain Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 1 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 1 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 3 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler