Binary Domain Satışları Oldukça Kötü

Bu yüz ifadesi Sega'nın hayal kırıklığını yansıtyor gibi görünüyor
14.04.2012 10:25 Alkan Adakaner


      Binary Domain'den belki kimsenin çok fazla beklentisi yoktu, ama oyunun geliştiricisinin Yakuza serisini yapan ekibin olması bile (Dead Souls'u saymazsak) ümitlerimizin olmasını sağlamıştı. En azından senaryo ve sunum olarak başarılı bir oyunla karşılaşacağımız konusunda pek şüphemiz yoktu.
 
      Aslında Binary Domain de beklentilerimiz seviyesinde bir oyun oldu. Ne çok üst düzey, ne de kötü bir oyunla karşı karşıyaydık. Yine de oyuncular Binary Domain'e hiç ilgi göstermediler. En azından Amerika'daki Mart ayı satış rakamları bunu gösteriyor.
 
      NPD verilerine göre Amerika'da 28 Şubat'ta piyasaya çıkan Binary Domain bu ülkede 1 ay içinde Playstation 3 ve Xbox 360'ta sadece 20.000 adet satabildi. Mass Effect 3'ün 1.3 milyonluk satışıyla kıyaslanınca (her ikisini de bilim-kurgu olarak ele alırsak) Binary Domain'in durumu gerçekten çok kötü.
 
      Sega bazı oyunlarının fiyat indirimi sonrasında satışlarının arttığını söylese de Binary Domain'in bu performansı ekonomik olarak zor günler geçiren Sega'yı oldukça kötü etkileyecektir diye düşünüyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Binary Domain Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 1 Saat önce Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 2 Saat önce İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 2 Saat önce Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 6 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler