Binary Domain'de Neden-Sonuç Sistemi (Video)

Ekip ruhu Binary Domain'de hayati önem taşıyor.
11.10.2011 02:22 Levent Polater

 
    Sega, Binary Domain ile ilgili yeni bir video paylaştı ve oyunun en temel ve daha önce görülmemiş özelliği olan 'Consequence' (Sonuç) sistemi bu videoda tanıldı.
 
    'Consequence' sistemi npc takım arkadaşlarınızla olan güven durumunuz ile kaynaklanıyor. Oyun boyunca sizle beraber yol alacak olan takım arkadaşlarınızın güvenini sağlamak için onların istedikleri yanıtları vermeli veya onların savaş stiline ayak uydurmaya çalışmalısınız. Yeterince güven sağlayamazsanız, çatışmalarda istediklerinizi yerine getirmeyen ve koordinasyonsuz bir ekip ile ölüme koşmak zorunda kalırsınız. Güven sağladığınız durumlarda ise dediklerinizi harfiyen yerine getiren ekibiniz ile strateji belirleyebildiğiniz için güzel sonuçları daha da iyi elde edebileceksiniz.
 
    Consequence sistemindeki güven durumu ayrıca takım arkadaşlarınızın oyundaki hikaye durumuna da etki edecek veya sizlere daha farklı sahneler sunacaklar. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni video ile başbaşa bırakıyorum. Binary Domain, PS3 ve Xbox 360 için 2012 Şubat'ında geliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Binary Domain Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games 700 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce BioShock 2 Remastered İçin HD Doku Paketi Yayınlandı: 3.500 Doku Yükseltildi 7 Saat önce God of War Ragnarok İçin PC ve PS5 Grafik Karşılaştırması Yayınlandı 8 Saat önce Hogwarts Legacy İçin 55 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler