Binary Domain'den Enfes Bir Video

12.12.2011 17:27 Levent Polater

 
    Yapay zekası yüksek takım arkadaşlarınızla robotların canını okumak istiyor musunuz? O zaman sizi Sega'nın yeni TPS'si Binary Domain ile tanıştıralım.
 
    Binary Domain'de takım arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızın onların size olan saygısını etkileyebileceğini biliyor muydunuz? Evet, Binary Domain'de takım arkadaşlarınızla dikkat etmeniz gereken bir bağ mevcut. Eğer onların isteklerine kulak verir, huylarına giderseniz sizin dedikleriniz daha çok dinliyor ve daha başarılı bir takım çalışması ortaya koyabiliyorsunuz. Aksi takdirde herkes kafasına göre takılır ve sonunuz oldukça yakın olur.
 
    Sesli komut desteğini de beraberinde getiren Binary Domain, başarılı ara sahneler, adrenalini yüksek oynanışı ve farklı multiplayer seçenekleriyle önce Japonlar'ın yüreğini okşayacak daha sonra yani 17 Şubat'ta Batı'ya ayak basacak. Oyunun yeni yayınlanan Japonca tanıtım videosunu aşağıdan izlemenizi tavsiye ediyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Binary Domain Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 20 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler