Binary Domain'den Yeni Ekran Görüntüleri

Binary Domain'in karakter modellemeleri oldukça iyi görünüyor
10.09.2011 13:56 Alkan Adakaner


     Sega'nın Yakuza ekibi tarafından geliştirilen Binary Domain'e ait görseller yayınlanmaya devam ediyor. Oyundan 17 yeni ekran görüntüsü daha yayınlandı.
 
      Bu ekran görüntülerine baktığımızda oyunda 2 ana silah, bir tabanca benzeri küçük silah ve patlayıcı taşıma şansımızın olduğunu görüyoruz. Binary Domain takım bazlı bir oyun olduğundan diğer takım üyelerimizin teçhizatını da biz seçebiliriz; en azından ekran görüntülerine bakarak bunu söyleyebiliyoruz.
 
      Grafiksel olarak oldukça iyi görünen oyunun renk paletinin Yakuza serisi ile benzerlik göstermesi de dikkat çekici. Anlaşılan iki oyun her ne kadar farklı türlerde olsalar da aynı oyun motorunu kulllanıyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Binary Domain Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games 700 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Haziran Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 06 Haziran BioShock 2 Remastered İçin HD Doku Paketi Yayınlandı: 3.500 Doku Yükseltildi 06 Haziran God of War Ragnarok İçin PC ve PS5 Grafik Karşılaştırması Yayınlandı 06 Haziran Hogwarts Legacy İçin 55 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 06 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler