Binary Domain'in Hikaye Videosu Yayınlandı

Makinelerin sonunda insanlık tekrar yükselecek.
20.06.2011 18:10 Ersin Kılıç


     Bir yanda insanlar...diğer yanda ise robotlar...Sega'nın oyuncuları böylesi bir mücadelenin içerisine sürükleyeceği Binary Domain'in hikaye videosu yayınlandı. Geçtiğimiz yıl sonunda duyurusu yapılan Binary Domain'in bu hikaye videosunda oyunun geçtiği dünyayı ve hikaye ipuçlarını öğreniyoruz.
 
     2080 yılında geçecek olan oyunda insanlar ve robotlar arasındaki kıyasıya mücadeleye tanık olacağız. Zengin ve fakir kesimin ikiye ayrıldığı Tokyo'da, gelişen teknoloji nedeniyle kimin robot, kimin insan olduğunu dahi karıştırabileceksiniz. Zira oyunun bu tanıtım videosunda en etkileyici anlardan birisinin de karşımıza çıkan bir robotun yüzündeki deriyi söküp atması olmuş.
 
     Oyunun bu tanıtım videosunda "Güven bizi daha güçlü kılacak" ve "Güven bizi insan kılacak" gibi sloganları da ön plana çıkarılmış. 2012 yılında çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Binary Domain Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 17 Dk önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows İlk Günden Steam'e Gelecek 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 2 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler