Binary Domain'in İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Oyunun logosunu oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz
28.04.2011 19:00 Alkan Adakaner


     Yıl 2080. Japonya'nın Tokyo kentinde insanlar ve robotlar arasında büyük bir savaş başlamıştır. Bu büyük savaşta robotları alt etmek için insanlardan oluşan bir takımı kontrol ederek ayaklanmayı durdurmaya çalışacağız.
 
      Yakuza serisinin yaratıcısı olan Toshihiro Nagoshi'nin liderliğinde geliştirilen Binary Domain, Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanan bir TPS oyunu. Bol aksiyon sahneleri ile dikkat çeken oyunun ilk videosu da yayınlandı.
 
     Oyunun bu videosunda ilk oynanış görüntülerine de tanık oluyoruz. Düşmanlarımız arasında kendi boyutumuzdaki robotlardan dev robotlara kadar çeşitli savaş makinelerinin bulunacağı oyun 2012 yılında piyasaya çıkacak.
 
     Bu videodan da anladığımız kadarıyla Yakuza'yı geliştiren ekip yine harika grafiklerle karşımıza çıkacak. Özellikle yüz modellemeleri Yakuza'daki kadar harika görünüyor. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Binary Domain Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 3 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 7 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler