BioShock 4 için üzen haber! Projede 4 kez başa dönülmüş

19.05.2023 21:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir arka planda geliştirilen ve uzun süredir ses çıkmayan BioShock 4 için yeni bir haber ortaya çıktı. Twitter üzerinde yayınlanan ve sızdırılan bilgiler oyunun gidişatının kötü durumda olduğunu ve projeye 4 kez yeniden başlanıldığını belirtiyor. Bunun yanı sıra sızdırılan bilgiler arasında stüdyonun deneyimsiz çalışanlara sahip olduğu ve kötü yönetimin projeye temelden zarar verdiği yer alıyor.
 
Yeni BioShock oyunu çıkmaza girmiş olabilir
 
 
 
Son BioShock oyunu olan Infinite'in piyasaya sürülmesinden bu yana on yıldan fazla bir zaman geçti. Infinite genel olarak oyuncular ve medya tarafından beğenildi. Genel olarak başarılı bir yapım olan Infinite ile beraber hayranlar yeni bir oyun beklemeye koyuldu. 
 
Uzun bir süredir sessizliğe bürünen seri için beklenen haber geçtiğimiz senelerde geldi ve BioShock 4'ün arka planda geliştirildiği ortaya çıktı. Ancak şu anda yayınlanan sızıntıyla beraber oyunun çıkmaza girdiği ve yayınlanamayacak kadar kötü durumda olduğu belirtildi. 
 
Oops Leaks kullanıcısı tarafından yayınlanan Twitter gönderisinde BioShock Isolation olarak adlandırılan BioShock 4 projesine 2022 yazında dördüncü kez yeniden başlanıldı. Oops Leaks'e göre proje üzerinde deneyimsiz geliştiriciler çalışıyor ve bu süreç kötü yönetiliyor.
 
Bununla beraber geçtiğimiz gün Take-Two en son yayınladığı raporda 2025 yılında "sektöre yön verecek oyunlar" yayınlayacağını açıkladı. Bu oyunlardan birinin GTA 6 olduğu varsayılıyor. Ancak diğer taraftan ise BioShock 4'ün gelebileceği tahmin ediliyor. Bu oyunların rapora göre Nisan 2025'ten Mart 2026'ya kadar çıkış yapması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler