BioShock: The Collection için Yeni Bir Video Paylaşıldı

09.08.2016 22:31 Gazali Çetinkaya

   2K Games tarafından 30 Haziran 2016 tarihinde resmi olarak duyurulan BioShock: The Collection için yeni bir video paylaşıldı. Oyundaki Rapture kentini bizlere gösteren bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
   BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite oyunlarını içerecek remastered paket 1080p 60fps olarak oyunculara sunulacak. BioShock 2'nin multiplayer moduna yer verilmeyecek BioShock: The Collection'da önceki oyunlara ait tüm single player DLC'ler oyunculara sunulacak. 
 
   BioShock, BioShock 2, ve/veya Minerva’s Den'e sahip olan kişiler bu pakete ücretsiz sahip olabilecek. Ayrıca BioShock Infinite, PC üzerinde remastered yapılmayacak. 
 
  60 dolar fiyat etiketiyle ve 16 Eylül (13 Eylül Kuzey Amerika) tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak BioShock: The Collection'ın tüm içeriğine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
BioShock

Museum of Orphaned Concepts DLC
Challenge Rooms DLC
Director's Commentary: Imagining BioShock

BioShock 2

Minerva's Den DLC
Protector Trials DLC

BioShock Infinite

Clash in the Clouds DLC
Burial at Sea - Episode 1 DLC
Burial at Sea - Episode 2 DLC
Columbia's Finest Pack DLC 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: The Collection Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blind Squirrel Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler