BioWare Anthem'i Tamamen Elden Geçirmeyi Planlıyor

15.11.2019 23:29 Gazali Çetinkaya

 
Son zamanlardaki sessizlikleri ve ekipten önemli kişilerin ayrılması oyuncularda BioWare'in Anthem'den vazgeçtiği düşüncelerini akıllara getiriyordu fakat aslında tam tersi bir durum söz konusu.
 
Kotaku editörü Jason Schreier'ın BioWare'daki kaynaklarından edinmiş olduğu bilgilere göre, geliştirici ekip oyunu tamamen elden geçirmeyi planlıyor ve bu planlarına “Anthem 2.0” ile “Anthem Next” adını veriyor.
 
Genel olarak loot sistemi, görevler, oyunun sosyal yönleri, zorluk ve ilerleme sisteminde büyük değişiklikler yapmayı planlıyorlar. Henüz güncellemenin bir kere de mi yoksa zamana yayılarak mı yayınlanacağına karar verilmemiş ve halen bir sürü test yapıyorlar. Fakat Austin, Texas ve Edmonton, Alberta, Kanada stüdyolarında çok sayıda geliştirici yaklaşık üç dört aydır bunun üzerinde çalışıyor. 
 
Anthem 22 Şubat 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmüştü. Oyun bir süre once EA Access ve Origin Access Basic'e eklendi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anthem Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler