BioWare: ME3 Extended Cut Herkesi Mutlu Etmeyecek

26.06.2012 08:41 Tunahan Başol


     Mass Effect 3'ün belki de en çok konuşulan ve eleştirilen yönü, oyunun sonuydu. Oyunun sonunun değişmesi için farklı kampanyalar başlatan oyuncular bir süre sonra hedeflerine ulaşmış, BioWare, "Extended Cut" adındaki indirilebilir içeriği duyurmuştu.
 
     Uzun süredir haber alamadığımız bu DLC'den ilk haber, geçtiğimiz günlerde yayınlanma tarihinin açıklanmasıyla bizlere ulaştı. Şimdi ise yapım ekibinden gelen bir açıklamaya göre, bu indirilebilir içerik, tüm oyuncuları memnun etmeyecek gibi görünüyor.
 
     BioWare'ın yaptığı bir yayında konuşan Casey Hudson, "Biz tatmin olmayan oyunculardan bazı geri bildirimler aldık." ifadesini kullandı ve devam etti:
 
     "Bazı insanlar tüm konsept sonları reddettiler, biz de sıfırdan başlayıp herşeyi yeniden yapmak istedik. Fakat yapamadık, çünkü bu bizim hikayemiz değildi."
 
     Oyunun hayranlarının, üzerlerinde büyük bir baskı oluşturduğuna değinen Hudson, "zevk" için oynayanlara "kaçmak için yeni dünyalar" sunacaklarını ve onlara asla sırtlarını dönmeyeceklerini söyledi.
 
     Herkesi tatmin etmenin imkansız bir şey olduğunu düşünen Hudson, "Bir dizi geri bildirim okudum. Bu geri bildirimlerin içerisinde şikayetçi olanlar kadar, değişmesini istemeyen ve bunun için endişelenen insanlar da vardı." sözlerini söyledi.
 
     "Bu yüzden yine tartışmalar olacağından eminim. Çünkü biz 'herkesi' mutlu etmek için çalışıyoruz. Biz Extended Cut'ı oyunu takdir ile oynayanların deneyimlerine değer katmak için bir fırsat olarak görüyoruz.
 
     Bugün akşam saatlerinde Amerika için ve 4 Temmuz'da Avrupa için yayınlanacak olan indirilebilir içerik, bakalım kimleri memnun ederken, kimleri üzecek?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler