BioWare'in Eski Çalışanları Kendi Stüdyolarında "Hikaye Odaklı Bilim Kurgu Oyunu" Üzerinde Çalışıyor

31.01.2020 12:13 Özgür Eroğlu

 
Magic: The Gathering ve Dungeons and Dragons gibi yapımların arkasındaki Wizards of the Coast, Archetype Entertainment isimli yeni oyun geliştirme stüdyosunu tanıttı. Stüdyonun yöneticileri ise BioWare'in iki eski kıdemli çalışanı tarafından yönetiliyor. İlk oyunları ise hikaye odaklı bir bilim kurgu RPG oyunu olacak.
 
Archetype Entertainment stüdyosuna transfer olan eski kıdemli BioWare çalışanları ise Chad Robertson ve James Ohlen. James Ohlen daha öncesinde Baldur's Gate, Dragon Age: Origins, Neverwinter Nights ve Star Wars: Knights of the Old Republic gibi yapımlarda çalıştı.
 
Şu an için daha fazla bilgi olmasa da yukarıdaki görsel projenin ilk konsept tasarımına ait. Umuyoruz ki yakın zamanda oyunlarının ne olduğuna dair daha fazla detay öğrenebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler