BioWare'in İptal Edilen Oyunu Revolver'dan Konsept Görseller

21.01.2021 22:57 Gazali Çetinkaya

Mass Effect ve Dragon Age serisi geliştiricisi BioWare'in iptal edilen projesi Revolver'dan konsept görseller ortaya çıktı.
 
Revolver, Jade Empire'ın ruhani devam oyunu olarak geliştirilmeye başlanan fakat yapım sürecinde pek çok defa değişime uğrayan bir proje olmuş. Yakın gelecekte geçen hikaye anlatımı odaklı açık dünya aksiyon oyunu olarak planlanıyormuş.
 
2005 - 2008 yılları arasında PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için geliştirilen oyunun açık dünya unsurları için eski Rockstar Vancouver çalışanlarından oluşan Big Sandwich Games'ten de yardım alınmış ancak oyun daha sonra iptal edilmiş ve BioWare da ana odağını Dragon Age: Origins ile Mass Effect 2'ye çevirmiş.
 
Revolver hiçbir zaman resmi olarak duyurulmadı. Oyunla ilgili ufak tefek bilgiler yıllar içinde ortaya çıktı ve en son BioWare Kasım 2020'de yayınladığı 25. yıl dönümü kitabı "BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development" ile oyunu detaylandırdı.
 
BioWare sanat yönetmeni Matt Rhodes tarafından paylaşılan konsept görsellere aşağıdaki Instagram gönderilerinden göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 20 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler