Biomutant Oyununda Yer Alan En İyi 15 Silah

23.09.2022 20:31 Umut Tandoğan

 
 
THQ Nordic'in yayınladığı aksiyon RPG'si Biomutant, oyuncuların oyunda yer alan yaratığın kontrolünü ele geçirmesine ve parlak, renkli bir çorak arazide dolaşmasına izin veriyor. Biomutant, oyuncular için hala çeşitli savaş seçenekleri sunuyor. Orijinal bir karakter tasarımının yanı sıra, oyuncular çeşitli silahlar alabilir ve hatta üretebilir.
 
Biomutant'taki her silah, eşyanın ve eklentilerin kalitesine bağlı olarak nadirlik seviyesi artmaktadır. Nadirlik seviyeleri, Common ile Ultimate arasında değişir. Bazı oyuncular, farklı nedenlerle farklı silahları tercih edebilir. Ayrıca menzilli veya yakın dövüş gibi belirli bir türü tercih edebilir. 
 
Ek olarak Biomutant, PlayStation 5 ve Xbox Series için 6 Eylül'de 39,99 Dolarlık bir fiyatla yayınlanacak. PlayStation 4 veya Xbox One sürümlerine sahip olan kullanıcılar, ek ücret ödemeden PlayStation 5 veya Xbox Series sürümüne yükseltebilecek.
 
Oyuna en son olarak 1.5 güncellemesi 2021 senesinin ortalarında geldi. Güncelleme ile birlikte PC'ye özel bazı düzeltmeleri de içeriyor. Yatay ve dikey Görüş Alanı arasında seçim yapmak için “Görüş Alanı Türü” ayarını getiriyor. Ayrıca GPU ile bağlantı geçici olarak kesildiğinde meydana gelen çökmeyi de düzeltiyor.
 
Oyuncular, hangi silahların oyun tarzlarına en uygun olacağını bilmek ve bu tüylü yaratıklarla dolu dünyada hayatta kalmalarına yardımcı olmak isteyecekler. Bu listemizde sizlere Biomutant Oyununda Yer Alan En İyi 15 Silahı derledik. İşte listemiz:
 
1) Pufoper
 
 
 
Pufoper, Biomutant'taki oyuncular tarafından sevilen menzilli silahlardan biridir. Pufoper'ın öne çıkan birkaç özelliği vardır; İnanılmaz derecede yüksek isabet oranına ve oldukça iyi bir mermi yenileme hızına sahiptir.
 
Pufoper'ı kullanırken kritik vuruş yapma şansı da oldukça yüksek. Pufoper'a ayrıca menzilli silah eklentilerinden herhangi biri takılabilir, bu da onu potansiyel olarak daha güçlü hale getirir.
 
Pufoper'ı Nasıl Elde Edebilirim?
 
Pufoper, sandıkları, konteynırları ve düşmanları yağmalayarak oyundaki dünyanın her yerinde bulunabilir. Ek olarak Pew Pew Broker'dan da satın alınabilir.
 
2) Scatterskrek Lukspewbor
 
 
 
Scatterskrek Lukpewbor, Biomutant'ta benzersiz ve iyi bir menzil özelliğine sahip silahtır. Scatterskrek Lukspewbor'un hasarı, yüksek isabetli oluşundan gelmektedir. Ayrıca oldukça iyi bir mermie yenileme hızına da sahiptir.
 
Birçok benzersiz silahın aksine Scatterskrek Lukpewbor'ın dış tasarımı değiştirilebilir. Son olarak, Scatterskrek Lukpewbor'a eklenebilecek çeşitli modlar bulunur.
 
Scatterskrek Lukspewbor'ı Nasıl Elde Edebilirim?
 
Scatterskrek Lukpewbor, Bangshelter 5B'den satın alınabilir. Bangshelter 5B'nin kilidini açmak için oyuncuların Klick yan görevini tamamlamaları gerekecek. Oyuncular, Klick ile konuşarak Klick yan görevine başlayabilirler.
 
3) Blaze Gloves
 
 
 
Çoğu zaman, Biomutant'taki oyuncular, savaş için uzak menzilli ya da yakın dövüş silahlarını kullanmaktadır. Ancak silahsız, göğüs göğüse mücadele isteyen oyuncular için Blaze Gloves tam onlara göredir.
 
Blaze Gloves, yüksek bir saldırı hızına sahiptir ve hafif bir zırh delme şansıyla birlikte 35 ısı hasarı verir.
 
Blaze Gloves'ı Nasıl Elde Ederim?
 
Blaze Gloves oyundaki benzersiz silahlardan biridir. Bu silahı Boom yan görevi tamamlanarak elde edilebilir. Boom yan görevini başlatmak için oyuncuların siviller tarafından rastgele verilen Boom Spider yan görevini tamamlamaları gerekir. 
 
4) Jagni Tribe Staff
 
 
 
Jagni Tribe Staff, Biomutant'taki oyuncular tarafından sevilen en iyi kabile silahlarından biridir. Bu silahı kuşanan oyuncuya sunulacak olan çeşitli Wung-Fu hareketlerini yapmaktadır. Ayrıca bu silahla yapılabilecek birkaç eğlenceli dövüş hamlesinden daha fazlası vardır. 
 
Dövüş yeteneklerinin yanı sıra, oyuncular kaymak için Jagni Tribe Staff'ı da kullanabilirler. Bununla birlikte, Jagni Tribe Staff'ın seviyesin yükseltilemeyeceği bilinmelidir.
 
Jagni Tribe Staff'ı Nasıl Elde Ederim?
 
Jagni Tribe Staff'ı elde etmek için, oyuncuların önce Jagni kabilesi için iki düşman karakolunu ele geçirmesi gerekir. Jagni Tribe Staff, Jagni kabilesini yenerek de elde edilebilir. Ancak karakolların dördünü de ele geçirmelisiniz.
 
5) Old World Klonkfist
 
 
 
Oyundaki eşsiz silahlardan biri olan Old World Klonkfist, hem savaşta hem de savaş dışında kullanılıyor. Savaşta sırasında Old World Klonkfist, düşmana büyük bir hasar bırakmaktadır.
 
Savaş dışında, Old World Klonkfist, oyun sırasında birçok noktada gerekli olan duvarları yıkmak için kullanılır. Klick yan görevi tamamlanarak ikinci seviyeye yükseltilebilir.
 
Old World Klonkfist'ı Nasıl Elde Ederim?
 
Oyuncular, Another World yan görevini tamamlarken, Childhood Village'ın hemen ötesindeki ilk rakipleri Outpost'a giderken Old World Klonkfist'i bulabilirler.
 
6) Bangbitsky Jupspitko
 
 
 
Oyuncular bu silahı haritanın Souipholeup bölgesinde bulacaklar. Orada bir sığınak bulacak ve dolaplardan birinin içinde Bangbistky Jupspitko'yu elde edebilecekler.
 
Bangbitsky Jupspitko silahının zırh delme özelliği düşük olabilir, ancak orta menzilli, yüksek atış hızı, isabetliliği ve mermi yenileme hızıyla bunu telafi ediyor. Bangbitsky Jupspitko, düşmana 82 ile 141 arası hasar veriyor.
 
Bangbitsky Jupspitko'ı Nasıl Elde Ederim?
 
Bangbisky Jupspitko, düşmanları yenerek veya sandıkları ve kilitli dolapları yağmalayarak elde edilebilir. Ayrıca Pew Pew Brokers'tan satın alınabilir.
 
7) Sparkatron Hypicskromp
 
 
 
Sparkatron Hypicskromp, benzersiz bir silah olmasının yanı sıra kullanımı eğlenceli bir silahtır. Elektriği kullanark 282 ile 395 arası hasar verir. Yüksek mermi yenileme hızına, zırh deliciliğine ve yüksek isabet oranına sahiptir. 
 
Ancak, silahın özel yeteneği de var. Momentum adı verilen bu özellik ile her merminin ateş oranını %10 artırmasını sağlar. Ek olarak efekt, şarjör her tükendiğinde sıfırlanır.
 
Sparkatron Hypicskromp'ı Nasıl Elde Ederim?
 
Sparkatron Hypicskromp, Suburbia Kasasında bulunabilir. Buna erişmek için oyuncuların Moog yan görevi sırasında Schacky Trunkgnut'a ihtiyacı olacak. Moog yan görevini başlatmak için, oyuncuların Sqvip'leri bulduktan sonra Moog ile konuşmaları gerekir. Moog, Steepdeepo'da bulunabilir.
 
8) Lump Pinhandle Rolling Pin
 
 
 
Lump Pinhandle Rolling Pin, oyuncular tarafından dikkat çekici bir silah değildir. Ancak diğerlerinden biraz farklıdır. 1 adet eklenti yuvası sayesinde 661 ile 1054 arası radyoaktif hasar verir. Ayrıca yüksek isabet oranına, zırh delme gücüne, ateş hızına ve mermi yenileme hızına sahiptir. Son olarak %6 kritik vuruş şansına sahiptir.
 
Lump Pinhandle Rolling Pin'i Nasıl Elde Ederim?
 
Lump Pinhandle Rolling Pin, Lump yan görevini tamamlamanın bir ödülü olarak verilir. Oyuncular, Floatboat'ta bulunan Lump ile konuşarak yan göreve başlayabilirler. 
 
9) Ancient Hilt Moo-Blade
 
 
 
Ancient Hilt Moo-Blade, ilk bakışta, istatistikleri ve Lump Pinhandle Rolling Pin'in verdiği hasar açısından benzer görünüyor. Ancak, onu üstün bir silah yapan temel farklılıkları vardır.
 
Rakibe 661 ile 1054 arası hasar verir. Orta derecede saldırı hızına ve zırh delme özelliğine sahiptir. Bir eklenti yuvasına sahip olmanın yanı sıra, oyuncunun Ki-Energy'sinin %20'sini yakın dövüş saldırılarıyla geri yükleyen Wired yeteneğini de içerir. Aynı zamanda %7 kritik vuruş şansına sahiptir.
 
Ancient Hilt Moo-Blade'i Nasıl Elde Ederim?
 
Ancient Hilt Moo-Blade, düşmanları yenerek veya sandıkları ve kilitli dolapları yağmalayarak elde edilebilir. Ayrıca Brawl Ware Broker'dan satın alınabilir. 
 
10) Knok Umph
 
 
 
Oyuncular, ölümcül ve güçlü bir yakın dövüş silahı arıyorsa kesinlikle Knok Umph'dan faydalanacaklardır. Oyuncular, patron Sparky Twigsnout'u yenerek elde edebilir ve ilişkili yan görev sırasında Sparkplant kasasında bulabilir. Isı hasarı vererek, 871 ile 1309 arası karşı tarafa yüksek bir şekilde zarar verir. Ayrıca orta seviyede saldırı hızına ve zırh delme özelliğine sahiptir.
 
Bununla birlikte, bu silahı gerçekten öne çıkaran şey, silahla yapılan öldürmelerin, verilen hasar için iki kat iyileşeceği Remedy yeteneğidir. Aynı zamanda %12'lik kritik vuruş şansına sahiptir.
 
Knok Umph'ı Nasıl Elde Ederim?
 
Knok Umph, Sparkplant Vault yan görevi tamamlanarak elde edilebilir. Göreve başlamak için, oyuncuların daha önce bahsedilen Moog tarafı görevini tamamlamaları gerekir.
 
11) Srik Gongmace
 
 
 
Srrik Gongmace, oyunda benzersiz bir silah olarak çıkartılmıştır. Chudgepot'taki Old-World kasalarından birinde bulabilirsiniz. 
 
Bu silahın ana çekiciliği yeteneği ve hasarıdır. Buzul yetenekleri, düşmanları yerinde dondurabilirken, 1013 ile 1191'lik hasarı, oyuncunun yolundaki herhangi bir düşmana büyük bir zarar verir. Diğer silahlar kadar fazla eklenti içermemektedir.
 
Srik Gongmace'ı Nasıl Elde Ederim?
 
Srik Gongmace, Chug Depot Vault yan görevi tamamlanarak elde edilebilir. Oyuncular, Chugdepot'ta Chug Swollwaft'ı yenerek yan göreve başlayabilirler.
 
12) Hyprozapper Ozarhypro
 
 
 
Hyprozapper Ozarhypro, söylemesi tuhaf olduğu kadar kullanması da ölümcül bir silahtır. Bunu elde etmek için oyuncular, Emergent Bulgtusk patronunu yenmeleri gereken Sludgegush Fields'a gitmelidir. Daha sonra, silahı bulacakları Unwell Place Vault kasasının kilidini açmak için kasa anahtarını bulabilirler.
 
Hyprozapper, 156 ile 256 arası hasar veren bir silah canavarıdır. Aynı zamanda yüksek isabetlilik ve menzil ile orta seviye zırh delici, atış hızı ve mermi yenileme hızına sahiptir.
 
Hyprozapper Ozarhypro'yu Nasıl Elde Ederim?
 
Hyprozapper Ozarhypro, Unwell Place Vault yan görevi tamamlanarak elde edilebilir. Görev, Sludgegush Fields'de Emergent Bulgtusk'u yenerek başlatılabilir. Oyuncular, Hyprozapper Ozarhypro'yu kasanın içindeki bir dolapta bulacaklar.
 
13) Ankati Bow
 
 
 
Biomutant dünyası çeşitli kabilelere bölünmüştür. Oyuncular belirli bir klana yardım ederse, o klanın ilgili silahıyla ödüllendirilirler. Uzun menzilli atış silahı arıyorsanız kabile silahı, Ankati Bow tam size göredir.
 
Çok yüksek isabet oranı, atış hızı ve yeniden yükleme hızı ile orta menzilli bu silah, diğer kabile silahlarına göre küçüktür. Ayrıca düşmanlara 600 ile 800 arası hasar verir.
 
Ankati Bow'u Nasıl Elde Ederim?
 
Ankati Bow, Ankati kabilesine katılarak ve kabile için 2 düşman karakolunu ele geçirerek elde edilebilir. Ankati kabilesinden olmayan oyuncular için, silah, Ankati kalesinin yanı sıra Skypook, Wingo ve Whiffwhaft ileri karakollarını ele geçirerek elde edilebilir.
 
14) Contagion Flurpskruckis
 
 
 
Çorak arazide kullanmak isteyen oyuncular, en ölümcül silah olan  Contagion Flurpskruckis'i tercih edebilirler. Farty Bulbaplod'u yendikten ve Fume Foundry anahtarını aldıktan sonra, oyuncular bu güzel silah parçasıyla ödüllendirilecektir. Bunun için Fume Foundry Vault görevine başlayabilirler.
 
Düşmanlara 391 ile 521 arası devasa bir biyolojik tehlike hasarı verir. Düşük bir menzile sahip olsa da, orta seviyede zırh delici ve ateş hızının yanı sıra yüksek bir isabetliliğe de sahiptir. Birçok silahta olduğu gibi, %6lık kritik vuruş şansına sahiptir.
 
Contagion Flurpskruckis'i Nasıl Elde Ederim?
 
Contagion Flurkskruckis, Fume Foundry Vault yan görevi tamamlanarak elde edilebilir. Oyuncular, Fume Foundry'de Farty Bulbaplod'u yenerek görevi başlatabilir.
 
15) Pri Murgel Sword
 
 
 
Bu çorak arazide yakın dövüş silahı arayan oyuncular Pri Murgel Sword' tercih edebilirler. Domp Outpost'un doğusunda bulunabilen ve oyuncuların Googlide'ı edinmesini gerektiren benzersiz bir silahtır. Doğuya doğru ilerlemek onları sonunda, Pri Murgel Sword için yan görevi içeren deniz feneri olan bir adaya indirecektir.
 
Pri Murgel Sword, oyuncuların sürekli olarak yükseltebilmeleri için 2 eklenti yuvası ile ısı hasarı veren bir silahtır. Kılıcın iyi bir saldırı hızı ve zırh deliciliği mevcuttur.  %6'lık kritik vuruş şansına sahiptir. Ayrıca yaratıkların hesaba katması gereken 287 ile 354'lük yüksek hasara sahip bu kılıca dikkat etmeliler.
 
Pri Murgel Sword'u Nasıl Elde Ederim?
 
Pri Murgel Sword, Illumination yan görevi tamamlanarak elde edilebilir. Görev, Whereabouts Biome'da bulunan Anywhere'deki Mui ile konuşarak başlatılabilir.
 
Oyunda yer alan eklentiler:
 
BIOMUTANT - Paralı Asker Sınıfı: Paralı Asker, yalnızca bu DLC'ye özeldir. Oyunun en başından itibaren elde edilebilir özel bir sınıf dizilimidir. Paralı Asker DLC'si ile başlangıç yeteneği olarak ikili silahlar kullanabilirsiniz. Ayrıca klasik Katana ve daha kısa Wakizashi kılıçlarıyla donatılmıştır. Basit bir şekilde açıklamak gerekirse bu DLC BIOMUTANT dünyasında en başından beri klasik samuray görünümlü bir savaşçıyla deneyimlemeni sağlayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Biomutant Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Experiment 101 Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 35 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 1 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 2 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler