Bioshock'un 4. Oyunu Bioshock Isolation Adını Alabilir

29.11.2021 12:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir sonraki ve yeni BioShock oyunu için bazı yeni söylentiler gün yüzüne çıktı. Bu yeni söylentilere göre BioShock 4, BioShock Isolation olarak adlandırılacak. Bunun yanı sıra Unreal Engine 5 motorunu kullanacak ve 2022'nin ilk çeyreğinde duyurulacak.
 
Sızıntıya göre oyun, eski Watch Dogs: Legion, Shadow of the Tomb Raider, Mafia 3, Deus Ex: Mankind Divided geliştiricileri tarafından geliştiriliyor. Bu da oyuncu topluluğu tarafından hoş karşılanacak bir haber. 
 
 
 
Söylentiler, Twitter üzerinde yer alan Oops Leaks'ten geliyor. Bu Twitter hesabı yeni olduğu için biraz temkinli davranmakta fayda var. Ancak, Oops Leaks tüm bunların yanı sıra oyunun sunumundan bir slaytı da sızdırdı. 
 
Slayta göre BioShock Isolation'da iki şehir yer alacak. Bu şehirlerden biri ise yer altında olacak. 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 16 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler