Bioware, Yeni Star Wars'da 'Çok' Konuşturacak

21.06.2010 12:52 Levent Polater

 

swtor1

 

    BioWare’in son dönemlerde yaptığı RPG'lerin ne kadar özene bözene yapıldığını hayretler içerisinde izliyoruz. Özellikle Mass Effect serisi ile gönüllerde taht kuran ekip, kendi yaptıkları Star Wars serisinde de bundan sonra aynı etkiyi yapmak istediği görülüyor.
 
     Çelik kapılarının ardında şu sıralar harıl harıl Star Wars: The Old Republic'i geliştiren Bioware'den çok ama çok ilginç bir açıklama geldi. Geliştirici ekipten Daniel Erickon verdiği bir röportaj esnasında, The Old Republic'in en az Mass Effect kadar kapsamlı bir oyun olacağının sinyalleri verildi.
 
    SW: The Old Republic'deki seslendirme içeriklerinin, "50 Star Wars romanını" geçebileceğini belirten Erickon, böylelikle oyunda epey geniş bir diyalog sistemiyle karşılaşacağımız ipucunu da vermiş oldu.
 
    Oyundaki hikaye ve diyalog elementlerinin belki de oyun tarihinin şimdiye kadar ki en geniş ve en uzun yapıya sahip olabileceği konuşuluyor. Erickon, SW: The Old Republic'deki diyalogların, Bioware'in şimdiye kadar ki yaptığı tüm oyunlardaki diyalogların toplamından bile fazla olduğunu belirtti. 
 
    Hesapladıklarında 50 Star Wars romanından bile fazla seslendirme yaptıkları gerçeğini gördüklerinde, bunu hem heyecan verici hem de ürpertici bulduklarını söyleyen Erickon, SW: The Old Republic'in gümbür gümbür geldiğini vurguluyor.
 
    Gerçekten inanılmaz, Bioware oyunlarının, RPG'ler arasında en çok seslendirme yapılan oyunlardan birkaçı olduğunu biliyoruz, burada değinilen anafikir ise, Bioware'in bundan önceki oyunlarında yaptığı tüm seslendirme dosyalarının boyutunun, SW: Old Republic'den az olduğu belirtilmiş. "Neler yapıyorsun Bioware?" diyesi geliyor insanın...
   
 
Röportaj VG247'den

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler