Biped ve 80's Overdrive Switch'e Geliyor

24.04.2020 21:02 Gazali Çetinkaya

 
Co-op bulmaca platform oyunu Biped ve retro yarış oyunu 80's Overdrive Switch'e geliyor.

Biped 21 Mayıs'ta ve 80's Overdrive 7 Mayıs'ta çıkacak.
 
Biped, oyuncuların anbean işbirliğine dayalı kafa kurcalayan zor bulmacalara sahip bir co-op bulmaca platform oyunu. Oyuncular Aku ve Sila adlı iki ayaklı robotu kontrol ederek bulmacaları beraber çözmeye çalışıyor. Tek olarak da oynanabilen oyun; benzersiz kontrol şeması ve karmaşık bulmacaları ile her yaştaki oyuncular için bir couch co-op deneyimi sunuyor. NExT Studios tarafından geliştirilen oyun ilk olarak 27 Mart'ta PC için ve 8 Nisan'da PlayStation 4 için çıktı. TR PlayStation Store'da mevcut değil.
 
80's Overdrive, oyuncuları 8 ve 16-bit konsol ve arcade oyunlarının olduğu döneme götüren iki boyutlu piksel grafikli bir yarış oyunu. Kariyer modunda yeni yarışların kilidini açabiliyor, yeni araçlar satın alıp onları son teknolojiyle geliştirebiliyorsunuz. Time-Attack modunda zamana karşı yarışıyorsunuz. Ayrıca kendi pistlerinizi oluşturup arkadaşlarınızla paylaşmak da mümkün. Insane Code tarafından geliştirilen oyun ilk olarak 7 Aralık 2017'de 3DS için çıktı. 
 
İki oyunun da fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
80's Overdrive Platformlar: 3DS Geliştirici: Insane Code Dağıtıcısı: Insane Code Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler