Bir Araştırma, Agresif Erkek Oyuncuların Daha Çok Sevildiğini Gösterdi

17.06.2014 14:53 Ömür Gencer


     Yapılan ilginç bir araştırma çoklu oyunculu oyunlarda karşılaştığımız farklı insanlar ile ilgili ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı. Araştırma, oyunlarda karşılaştığımız bağırıp çağıran, ağzından küfür eksik olmayan erkek oyuncuların, yine erkek oyuncular tarafından daha çabuk arkadaş olarak kabul edildiği, daha sakin ve kibar oynayan kadınların ise kadınlar tarafından daha çok sevildiği sonucunu çıkardı.
 
     Araştırmada erkek ve kadın oyuncular PlayStation 3 üzerinde Call of Duty: Modern Warfare 3 oynadılar ve daha sonra birbirlerine arkadaşlık istediği gönderdiler. Erkeklerde kötü yorum alan oyuncuların, kadınlarda ise iyi yorum alan oyuncuların arkadaş olarak görüldüğü; oyun oynama becerisinin de arkadaşlık üzerinde etkisinin bulunmadığı belirtildi.
 

İlgili İçerik Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler