Bir Ayrılık Haberi de Lionhead Stüdyosundan

Fable serisi firmanın en bilinen oyunu
21.06.2011 17:21 Ersin Kılıç


     Oyun dünyasında istifalar ve firma değiştirmeler devam ediyor. CDProjeckt'teki ayrılıktan bir ayrılık haberi de Lionhead Studios'tan geldi.
 
     Fable serisinde teknik yönetmen olarak çalışan ve Lionhead Studios'un kurulmasında önemli bir rol oynayan Simon Carter'ın firmadan ayrıldığı açıklandı. Dene Carter isimli kardeşi ile yeni bir stüdyo kurarak indirilebilir oyunlar üzerine yoğunlaşacağı belirtilen Simon Carter, "Lionhead'ı terketme kararı çok zor oldu" açıklamasında bulunmuş.
 
     Gameındustry.biz sitesine konuşan Carter, uzun süredir aktif olarak çalıştığı Fable serisinin dünyasını çok sevdiğini ve gerek Big Blue Box, gerekse de Lionhead stüdyosunda çok iyi arkadaşlar edindiğini dile getirmiş. Firmadan ayrılma sebebi olarak ise kendi kararı olduğunu belirten Carter, oyun sektörünün ve kullanıcı profillerinin değiştiğini belirterek buyüzden yeni bir şeyler denemek istediğini dile getirmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler