Bir Diddy Kong Racing Oyunu Wii U Yolunda mı?

Diddy Kong Racing beğenilen bir kart yarışı oyunu
30.12.2012 10:07 Alkan Adakaner


      Rare tarafından Nintendo 64 için geliştirilen ve oldukça yüksek puanlar alan yarış oyunu Diddy Kong Racing bildiğiniz gibi daha sonra Nintendo'nun taşınabilir oyun konsolu DS'e uyarlanmıştı. Şimdi de bir devam oyunu Wii U için geliyor gibi görünüyor.
 
      Söylentilere göre Excite Truck (Wii) ve Pilotwings Resort (3DS) gibi oyunları Nintendo için geliştiren Monster Games, Diddy Kong Racing için kolları sıvamış durumda. Geliştirici daha önce Test Drive: Eve of Destruction ve Nascar Heat serisini de geliştirmiş.
 
      Yine onaylanmamış bilgilere göre oyunda bir macera modu, çok oyunculu online mod, Miiverse uygulaması da olması düşünülüyormuş. Oyuncular Nintendo karakterlerinin yanı sıra Mii karakterlerini de yönetebileceklermiş. Nintendo'nun işlerini hep gizli gizli gerçekleştirdiğini bildiğimizden resmi duyuruyu beklemekten başka çaremizin olmadığını söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler