Bir Donanım Haber Forum Üyesi Silent Hill'den Esinlenilen Oynanabilir Bir Ortam Yarattı

11.02.2020 19:50 Özgür Eroğlu

 
Donanım Haber'in forum bölümündeki üyelerden Metal-Gear isimli bir üye, Silent Hill P.T.'den esinlenerek, oynanabilir bir oyun ortamı yarattı. 
 
Bu proje, Metal-Gear üyemizin Outlast 2 ve Silent Hills P.T. oyunlarına benzer şekilde geliştirmiş olduğu, gerilim türünde bir oynanabilir oyun ortamıdır. Projenin amacı günümüz 3A oyun standartlarını taşıyan ve oyun motorunda gerçek zamanlı olarak çalışan bir oyun bölümü geliştirmiş olmak.
 
Söz konusu projesini daha iyi tanıtabilmek için kendi açmış olduğu konu üzerinde fotoğraflarla ve videolarla detayla bir şekilde proje anlatılmış. Üyemizin açmış olduğu konuya ulaşabilmek buraya tıklayabilirsiniz. Projesine dair tüm detayları orada bulabilirsiniz.
 
Ayrıca Donanım Haber Forum üzerinde "Oyun Geliştirme" konumuzu takip ederek, üyelerimizin geliştirdiği oyunları veya bu tarz projeleri takip edebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler