Bir GTA Hayranı, GTA 6 Çıkana Kadar GTA 5'te Araba Sürmeyi Planlıyor

21.10.2019 17:20 Özgür Eroğlu

 
Rockstar Games'in ve dünyanın en popüler oyunu diyebileceğimiz GTA serisinin bir hayranı değişik bir işe imza atıyor. 10HoursMovies adlı YouTube hesabının sahibi GTA 6 çıkana kadar GTA 5'te araba süreceğini söyledi ve bunu gerçekten de yapıyor. San Andreas bölgesinin etrafında süreceğini açıklayan YouTuber şimdiden 800 turu geçti ve canlı yayında şu an bile sürmeye devam ediyor.
 
Hayranın işi gerçekten zor diyebiliriz çünkü GTA 6 daha duyurulmadı bile ve en azından 3 yıl daha süreceğini söyleyebiliriz. Bu planı için bir hile kullanıp kullanmadığını bilmiyoruz ancak sağlıklı yaşamak veya yaşamak istiyorsa bu durum için bir hile kullanmalı.
 
Aynı zamanda yayın sırasında insanlardan bağış da kabul ediyor. Bunu göz önünde bulundurduğumuzda ise kazanç sağlamak için değişik bir yöntem bulduğunu söyleyebiliriz. Canlı yayını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 5 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler