Bir Oyuncu Sekiro Ve Cuphead'i Bir Araya Getirdi

14.08.2019 01:07 Nursema Emre

 
StudioMDHR'nin elinden çıkan Cuphead ve FromSoftware'in elinden çıkan Sekiro: Shadows Die Twice sizin de bildiğiniz üzere birbirinden oldukça farklı iki oynanışa, türe ve grafiklere sahipler. Ancak ikisinin de oldukça zor yapımlar olduğu da aşikar.
 
Kısacası bu iki farklı oyunu hiçbir zaman beraber düşündüğünüzü zannetmiyoruz. Ancak bir Sekiro ve Cuphead hayranı bunu düşünmüş olmalı ki iki birbirinden oldukça alakasız oyunu bir araya getirmeye karar vermiş.  
 
Hem YouTuber hem de Reddit kullanıcısı olan Fieldhouz'un videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler dilerim. 
 
 

 
Bu yıl dünyayı kasıp kavuran oyun, Sekiro: Shadows Die Twice, 30 Haziran 2019'daki raporlara göre dünya genelinde 3.8 milyon kopya satışına ulaştı. Hemen hemen bütün platformlara çıkan oyun piyasaya sürülüşünden sonra yalnızca 10 gün içerisinde iki milyondan fazla kopya satmayı başarabildi.

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler