Bir Oyunun Remastered Sürümünü Geliştirmek Ne Kadar Zaman Alıyor?

13.07.2015 16:02 Samet Konuksal


    Gears of War serisinin önemli isimlerinden Rod Fergusson, Comic Con'da Gears of War: Ultimate Edition için konuştu. Firmanın neden şimdiye kadar çıkan bütün Gears of War oyunlarını değil de sadece ilk oyunu Remastered olarak karşımıza çıkaracağı sorusuna Rod Fergusson yanıt verdi.
 
    Sanılanın aksine Remastered projelerin uzun sürdüğünü ve zorlu bir iş olduğunu söyleyen Fergusson, "Bunun için çok çalışmamız ve daha uzun bir vakte sahip olmamız gerekirdi. Sadece ilk oyunu bu hale getirmek bizim 16 - 18 aylık bir süremizi aldı. Eğer üç oyun üzerine çalışsaydık çok daha fazla insan gücüne ihtiyacımız olurdu." sözlerine yer verdi.
 
    Tabii ki Rod Fergusson ve ekibinin aynı zamanda Gears of War 4 üzerinde çalıştığını biliyoruz. Dolayısıyla projenin bu kadar uzun sürmesinde bunun da etkisi olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler